Bota

Turqi, Suedi, Francë, Kanada… ja si po festohet sot nëpër botë Pavarësia e Shqipërisë

1480333374_arabia-saudite
 • 1480333486_bruksel
 • 1480333374_arabia-saudite
 • 1480333408_suedi
 • 1480333397_kanada
 • 1480333385_turqi
 • 1480333424_itali
 • 1480333434_hollande
 • 1480333445_austri
 • 1480333486_bruksel
 • 1480333374_arabia-saudite
 • 1480333408_suedi
 • 1480333397_kanada
 • 1480333385_turqi
 • 1480333424_itali
 • 1480333434_hollande
 • 1480333445_austri

1480333486_bruksel28 Nëntori, festa jonë kombëtare është festuar anë e mbanë botës. Ministria e Jashtme na sjell nëpërmjet një galerie fotosh festimet e ndryshme në Francë, Suedi, Turqi, Emirate, Itali, Kanada, Hollandë, Greqi, Austri, Izrael, Maqedoni, Bruksel, Slloveni dhe Danimarkë etj.

Në disa prej ambasadave janë organizuar pritje nga ambasadorët për të festuar këtë ditë, ku kanë marrë pjesë figurat e njohura të këtyre vendeve. Në Suedi, nuk ka munguar edhe vallja shqiptare, ndërsa një statujë në Bruksel e kanë veshur me kostum popullor fëmijësh.1480333445_austri1480333434_hollande1480333424_itali1480333385_turqi1480333397_kanada1480333408_suedi

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Më të klikuarat

To Top