Kulturë

Pazari i Gjirokastrës do t’i nënshtrohet restaurimit

gjirokastraeinkaufsstrasse

Në kuadër të “Projektit Arkitektonik të Restaurimit dhe Konsolidimit të Pazarit të Gjirokastrës”, bashkia Gjirokastër, në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës dhe Fondacionin Shqiptaro- Amerikan për Zhvillim, do të organizojnë  së shpejti një  dëgjesë publike me  qytetarët e interesuar dhe bizneset që ushtrojnë aktivitetin e tyre në Pazarin karakteristik të qytetit.

Këto takime do të shërbejnë për një menaxhim sa më të mirë të kësaj qendre muzeale e turistike në shërbim të ruajtjes së trashëgimisë kulturore, por edhe të përfitimeve ekonomike të tregtarëve dhe bizneseve që ushtrojnë veprimtarinë e tyre në këtë zonë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Më të klikuarat

To Top