Ekonomi

Liberalizimi i energjisë. Bizneset: Jemi të pambrojtur nga çmimi

shtylle-tensioni_1

Nga 1 korriku, 82 biznese, konsumatorë në rrjetin 35 kilovolt, duhet të kishin shkëputur kontratat e furnizimit me OSHEE dhe të blinin energji në tregun e lirë.

Por, kanë kaluar dy muaj nga ky afat dhe tregu i energjisë nuk ekziston.

Të paktën 7 nga këto biznese kanë pohuar se nuk janë fare në dijeni të procesit. Të tjera kanë dy muaj në kërkim të furnitorëve, por nuk kanë pasur sukses. Frika nga çmimet e larta ka rritur pasigurinë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Më të klikuarat

To Top