Kuzhina

Lëngu i kastravecit turshi është çudibërës për shëndetin tonë!

img_90431

20161127_235328-300x234Pas konsumimit të kastravecit turshi, na ndodh shpesh që ta hedhim lëngun e tij, por në fakt ne nuk e dimë që kemi vepruar gabim, pasi ai lëng është çudibërës për organizmin tonë.

Për të vërtetuar faktin se na bën mirë për shëndetin tonë, ne ju rendisim disa prej faktorëve. Lëngu i kastravecit turshi: ndalon dhimbjen e muskujve, përmirëson sistemin imunitar, ju ndihmon të humbisni në peshë dhe rregullon nivelin e sheqerit në gjak.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Më të klikuarat

To Top