Ekonomi

Ekonomi: Turizmi ka rritur të ardhurat me 8% më shumë se vjet

ekonomi

Të ardhurat nga udhëtimi dhe turizmi në tremujorin e dytë të këtij viti u rritën më 8 %. Ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Milva Ekonomi, përmes një statusi në rrjetin social “Twitter”, theksoi se të ardhurat arritën 357 milionë euro.

Një vit më parë, për të njëjtën periudhë këto të ardhura rezultonin 332 milionë euro.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Më të klikuarat

To Top