Kuriozitete

E rrallë, shfaqet dhelpra e zezë

1479837914_3
  • 1479837896_1
  • 1479837907_2
  • 1479837914_3
  • 1479837896_1
  • 1479837907_2
  • 1479837914_3

1479837907_2
Në pamje të parë kjo kafshë e errët mund të ngatërrohet me një qen, por krijesa misterioze në fakt është një dhelpër e rrallë e zezë. Kafsha magjepse, e cila e ka marrë ngjyrën e zezë nga një defekt i rrallë gjenetik, është fotografuar në Portland të Dorset në Angli. Ekzistenca e dhelprave të zeza është thuajse e panjohur dhe nuk ka pasur shenja të tyre në vitet e fundit.1479837907_2

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Më të klikuarat

To Top