Bujqësia

Demi më i madh në botë , peshon 1 ton dhe 2 metra

3aad620000000578-3964376-image-a-70_1479904092458
 • 3aad624e00000578-3964376-image-a-74_1479904104779
 • 3aad631a00000578-3964376-image-a-78_1479904121842
 • 3aad616900000578-3964376-image-a-73_1479904099021
 • 3aad620000000578-3964376-image-a-70_1479904092458
 • 3aad623800000578-0-image-a-92_1479904199289-636x356
 • 3aad624100000578-3964376-image-a-77_1479904108617
 • 3aad634100000578-3964376-image-a-67_1479904039524
 • 3aad624e00000578-3964376-image-a-74_1479904104779
 • 3aad631a00000578-3964376-image-a-78_1479904121842
 • 3aad616900000578-3964376-image-a-73_1479904099021
 • 3aad620000000578-3964376-image-a-70_1479904092458
 • 3aad623800000578-0-image-a-92_1479904199289-636x356
 • 3aad624100000578-3964376-image-a-77_1479904108617
 • 3aad634100000578-3964376-image-a-67_1479904039524

3aad624e00000578-3964376-image-a-74_1479904104779 3aad631a00000578-3964376-image-a-78_1479904121842 3aad616900000578-3964376-image-a-73_1479904099021 3aad620000000578-3964376-image-a-70_1479904092458 3aad623800000578-0-image-a-92_1479904199289-636x356 3aad624100000578-3964376-image-a-77_1479904108617 3aad634100000578-3964376-image-a-67_1479904039524Me një peshë prej një ton dhe një gjatësi 2 metra, Danniel, sipas pronarëve të tij është demi më i madh në botë. Kafsha jeton në Farmën Lost Coast Hay në Kaliforni dhe ha katër herë më shumë se sa gjedhët normalë.

Ken Farley i cili është kujdesur për Danniel që kur lindi, vuri re se demi ishte anormalisht i madh pasi i hidhte shishen nga duart kur e ushqente. “Demat Holsteins njihen për madhësinë e tyre, por ai është më i madh se mesatarja,” tha z.Farley për Daily Mail.

Ai gjithashtu ka njoftuar Rekordet Botërore Guinnes për të ardhur në fermën e tij e për të matur Danniel në mënyrë që të njihet zyrtarisht si demi më i gjatë në botë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Më të klikuarat

To Top